top of page

SOITELLAAN!

  • Instagram
  • Youtube
  • Facebook

meistä

"Haluamme, että kanssamme työskentely on helppoa ja mukavaa, niin juhlapäivän aikana kuin sitä ennenkin."

Bändimme syntyi vuonna 2015 Turun Konservatoriolla yksinkertaisesta rakkaudesta esiintymiseen. Silloin duona toimiva bändi teki ensimmäisen keikkansa Turun Tiirikkalassa, ja ei mennyt kauaakaan kunnes duosta kehittyi trio. Nyt kahdeksan vuotta myöhemmin ja nelihenkiseksi laajentuneena suurin intohimomme kohde on edelleen esiintyminen ja yleisön viihdyttäminen. 

Bändimme kaikki neljä soittajaa ovat korkeakoulutettuja muusikoita sekä instrumenttiopettajia, jotka taitavat monipuolisesti tyylejä aina perinteisestä tanssimusiikista poppiin ja rockiin, ja kaikkea siltä väliltä sekä välillä myös vähän vierestä.

Laulaja-kitaristime Roosa-Maria on tunnettu sekä vahvasta lavakarismastaan että vahvasta äänestään. Hän ottaa yleisön kuin yleisön haltuunsa eikä kukaan varmasti jää kylmäksi. Roosa-Maria on Soitellaan! Bändin perustajajäsen, jonka visio on kantanut bändiä jo vuosia.

Pianistimme Mikko on taikuri sekä kiipparien että kitaran ja melodikan äärellä ja häneltä voi toivoa illan parhaat vitsit.

Komppiryhmämme Axel ja Heikki saavat kaikkien jalat vipattamaan tiukilla tempoillaan. Rumpalimme Axel on velho paitsi rumpujen takana, mutta myös huilu kädessään. Hän kommunikoi myös äidinkielellään ruotsilla sitä kaipaavien kanssa.

Heikin bassotaiteilu on vertaansa vailla, kuten on myös hänen valloittava olemuksensa lavalla. Heikki tietää biisin kuin biisin, joten tarpeen vaatiessa kannattaa kääntyä hänen puoleensa!

Keikkojen suunnittelussa ja toteutuksessa pyrimme täydelliseen ammattimaisuuteen ja iloon. Haluamme, että kanssamme työskentely on helppoa ja mukavaa, niin juhlapäivän aikana kuin sitä ennenkin. Meiltä saa aina kysyä lisäkysymyksiä ja autamme mielellämme myös teitä juhlayksityiskohdissa, jos jokin asia teitä mietityttää! Monet, monet juhlat nähneenä olemme kokeneet suurin piirtein kaiken, joten ideoita ja ajatuksia meiltä löytyy. 

Alta löydät bändimme ääninäytteitä, ohjelmiston ja muuta hyödyllistä tietoa. Toivottavasti nautit!

Rakkaudella,

Soitellaan!

Roosa-Maria, Mikko, Axel & Heikki

ALL By myself

Roosa-Maria Leppänen

The Voice of Finland 2022

Sinuun minä jään

Roosa-Maria Leppänen

The Voice of Finland 2022

Soittonäyte

Soitellaan! Band

2017

palautteita

"Suuret kiitokset vielä lauantain keikasta! Meillä oli unohtumaton ilta ja soittonne vielä kruunasi sen. Oli tosi kiva että soititte niin monta meidän toiveistamme. Todella moni tuli myös kiittelemään ja kyselemään bändin perään."

Jaakko ja Sara 2023

"Halusin vielä erikseen kiittää teitä aivan mahtavasta soitosta ja upeasta tunnelman luomisesta! Enpä ole ennen näin mahtavaa bändiä häissä kuullutkaan! Kovasti myös vieraat kehuivat ja kiittelivät! Kiitos!"

Anna ja Mikko 2023

"Bändi oli uskomattoman taitava ja kaikki vieraat kehuivat ja kyselivät mistä tällainen bändi on oikein löytynyt. Etenkin vokalistin ääni, ääniala ja esiintyminen sai kehuja. Suuri kiitos! Olitte merkittävä osa hääpäivämme onnistumista!"

Marja

"Työskentely Soitellaan jäsenten kanssa oli alusta alkaen mutkatonta.

Kaikki käytännön asiat hoituivat joustavasti ja ammattimaisesti. He olivat valmistautuneet
keikkaan huolella asiakkaat huomioiden. Roosan ääni hurmasi ja kokoonpano
pystyi luomaan huikean tunnelman juhlatilaan - niin alkuillan kevyeen tunnelmointiin,
kuin loppuillan bileisiinkin. Lämmin suositus. "

Hääsuunnittelu Blush / Iina ja Katri

"Bändi oli varattuna häihin jossa toimin kaasona. Tästä näkökulmasta voin kertoa että suosittelen lämpimästi. Vieraat kehuivat, kaikki olivat ammattilaisia, meininki katossa ja kappaleet hyviä. Erityinen kiitos siitä miten helppoa bändin kanssa oli kommunikoida aikataulusta ja muista käytännön asioista!"

Jonna

"Soitellaan! -trio soitti häissämme viikonloppuna aivan mielettömän keikan! Meininki ja energia olivat katossa, upea soundi ja ennen kaikkea todella taitavat soittajat ja huikea laulaja. Vieraat eivät malttaneet jättää tanssilattiaa! Bändi otti huomioon toiveemme ja keikasta sopiminen hoitui sujuvasti. Ehdoton suositus!"

Claudia

7.10.2023 Soitellaan! trio

Mustio, yksityistilaisuus

24.11.2023 Soitellaan! kvartetti

Kokemäki, yksityistilaisuus

2.12.2023 Soitellaan! kvartetti

Helsinki, yksityistilaisuus

2.3.2024 Soitellaan! kvartetti

Turku, yksityistilaisuus

25.5.2024 Soitellaan! kvartetti

Turku, yksityistilaisuus

15.6.2024 Soitellaan! Trio

Pori, yksityistilaisuus

tulevat keikat

ohjelmistoA

akselin ja elinan häävalssi - tapani kansa

annie's song - john denver

moon river - frank sinatra

kellä kulta, sillä onni - laila kinnunen

autiosaari - tuure kilpeläinen

hittiputki - leidit lavalla

peggy - samuli edelmann

Bad romance - lady gaga

moves like jagger - maroon5

I will always love you - whitney houston

bottom of page