FAQ

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

1. Saanko itse toivoa kappaleita?


Tietysti! Häissä häätanssi/-valssi on aina teidän valittavananne, onhan se teidän biisinne! Otamme vastaan myös kolmesta neljään toivebiisiä ohjelmistomme ulkopuolelta, jotka toteutamme parhaamme mukaan. Kaikkia kappaleita emme voi luvata soittavamme, sillä kaikki kappaleet eivät yksinkertaisesti sovi ohjelmistoomme tai toimi kokoonpanollamme. Mutta voimme luvata, että teemme parhaamme, jotta teidän toiveenne ja meidän ammatillinen näkemyksemme toimivasta musiikista kohtaavat mahdollisimman toimivalla tavalla!
2. Saanko tehdä itse settilistat?


Et valitettavasti. Toteutamme parhaamme mukaan toiveitanne ja kuulemme mielellämme mikäli ohjelmistostamme löytyy esimerkiksi inhokkibiisejänne, joita ette toivo kuultavan juhlissanne, mutta pidätämme vastuun settilistojen luomisesta. Tiedämme kokemuksesta mikä bändillämme toimii parhaiten ja settilistat elävät muutenkin keikan aikana. Tästä syystä ette valitttavasti voi tehdä meille settilistoja valmiiksi.
3. Mitä eroa on triolla ja kvartetilla ja kumpi sopii paremmin juhliini?


Triossa ja kvartetissa erona on yksi soittaja eli basisti. Kolmehenkinen trio on näppärä erityisesti pienempiin juhlatiloihin, sillä se vaatii hieman vähemmän tilaa. Kvartetti sen sijaan on omiaan isoihin juhliin, sillä basisti bändissä nostaa meiningin astetta isommalle. Molemmissa kokoonpanoissa meininki on aina katossa ja olemme soittaneet triolla isoissakin juhlissa! Kolmehenkisenä trio on luontaisesti halvempi vaihtoehto, mutta esimerkiksi kvartetilla ohjelmistolista on hieman laajempi, erityisesti tuoreimman radiojytän osalta (sillä se on toteutukelposempaa isommalla bändillä). Trion ja kvartetin välillä arpoessanne annamme mielellämme suosituksia ja autamme valinnan tekemisessä! Laita vaikka tietoa juhlapaikasta ja vierasmäärästä, niin teemme sen pohjalta ehotuksen!
4. Montako settiä yleensä soitatte ja soitatteko lisäsettejä?


Tarjouksemme sisältää aina 3x45 minuuttia soittoa. Näiden välillä pidämme vähintään 15 minuutin tauot. Usein juhlissa ohjelmaa järjestetään settiemme välissä, jolloin tauot saattavat olla pidempiä. Pyrimme joustamaan aina parhaamme mukaan ja ymmärrämme täysin, että juhlissa usein aikataulut venyvät. Lopetamme kuitenkin soiton viimeistään 00.30. Lisäsettejä ja 00.30 jälkeen soitamme lisähinnasta.
5. Onko teillä varausmaksua ja teemmekö sopimuksen keikasta? entä jos keikka peruuntuu?


Meillä ei ole varausmaksua ja emme tee erillistä sopimusta keikasta. Sähköposti tai vastaavasti jonkin keikkamyyntisivuston kautta tehty sopimus keikasta on sitova. Mikäli haluatte kuitenkin erillisen sopimuksen keikasta tehdä, se onnistuu hyvin. Mikäli keikka teidän puoleltanne peruuntuu, se on syytä tehdä kaksi kuukautta ennen keikkapäivää. Tätä myöhempänä ajankohtana joudumme perimään teiltä keikan hinnan. Meidän puoleltamme keikkaa ei ole ikinä jouduttu perumaan. Jos joku meistä sairastuu, periaatteenamme on, että te ette edes sitä huomaa. Hommaamme aina tilalle tuuraavan soittajan, joka on vähintäänkin yhtä rautainen ammattilainen!
6. Voiko teitä tilata myös kirkkoon/vihkitilaisuuteen esiintymään?


Tietysti! Voidaan tulla vaikka koko triolla tai pienemmällä kokoonpanolla, kuten simerkiksi kitara/laulu tai piano/laulu. Pelkkä pianoesityskin taittuu. Pyydä tarjousta! Psst! Bändimme jäseniltä taittuu myös useampia instrumentteja, kuten pasuuna ja huilu, jotka sopivat upeasti vihkitilaisuuteen!