FAQ

USEIN
KYSYTTYJÄ
KYSYMYKSIÄ

 

 

 

 

Saanko itse toivoa kappaleita?

Tietysti! Häissä häätanssi/-valssi on aina teidän valittavananne, onhan se teidän biisinne! Otamme vastaan myös kolmesta neljään toivebiisiä ohjelmistomme ulkopuolelta, jotka toteutamme parhaamme mukaan.

Kaikkia kappaleita emme voi luvata soittavamme, sillä kaikki kappaleet eivät yksinkertaisesti sovi ohjelmistoomme tai toimi kokoonpanollamme. Mutta voimme luvata, että teemme parhaamme, jotta teidän toiveenne ja meidän ammatillinen näkemyksemme toimivasta musiikista kohtaavat mahdollisimman toimivalla tavalla!

Saanko tehdä itse settilistat?

Et valitettavasti. Toteutamme parhaamme mukaan toiveitanne ja kuulemme mielellämme mikäli ohjelmistostamme löytyy esimerkiksi inhokkibiisejänne, joita ette toivo kuultavan juhlissanne, mutta pidätämme vastuun settilistojen luomisesta. 

Tiedämme kokemuksesta mikä bändillämme toimii parhaiten ja millä kappalejärjestyksellä saamme luotua parhaan tunnelmakaaren juhliin. Settilistat elävät myös keikan aikana. Tästä syystä ette valitettavasti voi tehdä meille settilistoja valmiiksi.

Mitä eroa on triolla ja kvartetilla, ja kumpi sopii paremmin juhliini?

Triossa ja kvartetissa erona on yksi soittaja eli basisti. Kolmehenkinen trio on näppärä erityisesti pienempiin juhlatiloihin, sillä se vaatii vähemmän tilaa. Kvartetti sen sijaan on omiaan isoihin juhliin, sillä basisti bändissä nostaa meiningin astetta isommalle. Molemmissa kokoonpanoissa meininki on kuitenkin aina katossa ja olemme soittaneet triolla isoissakin juhlissa.

Kolmehenkisenä trio on luontaisesti halvempi vaihtoehto, mutta esimerkiksi kvartetilla ohjelmistolista on hieman laajempi erityisesti tuoreimman radiojytän osalta (sillä se on toteutuskelpoisempaa isommalla bändillä).

Trion ja kvartetin välillä arpoessanne annamme mielellämme suosituksia ja autamme valinnan tekemisessä. Laita vaikka tietoa juhlapaikasta, vierasmäärästä ja musiikkitoiveistanne, niin teemme sen pohjalta ehdotuksen!

Montako settiä yleensä soitatte ja soitatteko lisäsettejä?

Tarjouksemme sisältää aina 3 x 45 min soittoa. Näiden välillä pidämme vähintään 15 minuutin tauot. Usein juhlissa järjestetään ohjelmaa settiemme välissä, jolloin tauot saattavat olla pidempiä.

Pyrimme joustamaan aina parhaamme mukaan ja ymmärrämme täysin, että juhlissa usein aikataulut venyvät. Lopetamme kuitenkin soiton viimeistään 00.30. Lisäsettejä ja kello 00.30 jälkeen soitamme lisähinnasta.

Onko teillä varausmaksua ja teemmekö kirjallisen sopimuksen keikasta? Entä jos keikka peruuntuu?

Meillä ei ole varausmaksua ja emme tee erillistä sopimusta keikasta. Sähköposti tai vastaavasti jonkin keikkamyyntisivuston kautta tehty sopimus on sitova. Mikäli haluatte kuitenkin tehdä erillisen sopimuksen keikasta, se onnistuu pyytämällä.

Esiintyminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 1 kuukautta ennen keikkapäivää. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 100 % keikan hinnasta. Buukkaamalla Soitellaan! bändin keikalle, hyväksytte nämä peruutusehdot.

Jos joku meistä sairastuu, periaatteenamme on, että te ette edes sitä huomaa. Hankimme aina tilalle tuuraavan soittajan, joka on vähintäänkin yhtä rautainen ammattilainen! Mikäli kävisi niin, että koko bändimme sairastuu tai joutuu karanteeniin, autamme teitä parhaamme mukaan löytämään korvaavan bändin!

Voiko teitä tilata myös kirkkoon/vihkitilaisuuteen esiintymään?

Tietysti! Voidaan tulla koko triolla tai pienemmällä kokoonpanolla, kuten esimerkiksi kitara/laulu tai piano/laulu. Pelkkä pianoesityskin taittuu. Pyydä tarjousta!

Psst. Bändimme jäseniltä taittuu myös useampia instrumentteja, kuten paruuna ja huilu, jotka sopivat upeasti vihkitilaisuuteen.