PALAUT
TEITA

Bändi oli uskomattoman taitava ja kaikki vieraat kehuivat ja kyselivät mistä tällainen bändi on oikein löytynyt. Etenkin vokalistin ääni, ääniala ja esiintyminen sai kehuja. Suuri kiitos! Olitte merkittävä osa hääpäivämme onnistumista!

Marja

"Todella kova bändi, joka sai häidemme vierailta kehuja moneen otteeseen. Bändin kanssa todella helppo asioida, mikä oli kullanarvoinen juttu järjestelykiireiden aikana 👏"

Lauri

"Työskentely Soitellaan jäsenten kanssa oli alusta alkaen mutkatonta.

Kaikki käytännön asiat hoituivat joustavasti ja ammattimaisesti. He olivat valmistautuneet
keikkaan huolella asiakkaat huomioiden. Roosan ääni hurmasi ja kokoonpano
pystyi luomaan huikean tunnelman juhlatilaan - niin alkuillan kevyeen tunnelmointiin,
kuin loppuillan bileisiinkin. Lämmin suositus. "

Hääsuunnittelu Blush / Iina ja Katri

"Huikea laulu ja hyvä meininki. 😍 Soitellaan on mitä joustavin yhteistyökumppani jonka kanssa oli ilo tehdä töitä. Lämmin suositus siis."

Katri

"Bändi oli varattuna häihin jossa toimin kaasona. Tästä näkökulmasta voin kertoa että suosittelen lämpimästi. Vieraat kehuivat, kaikki olivat ammattilaisia, meininki katossa ja kappaleet hyviä. Erityinen kiitos siitä miten helppoa bändin kanssa oli kommunikoida aikataulusta ja muista käytännön asioista!"

Jonna

"Soitellaan! -trio soitti häissämme viikonloppuna aivan mielettömän keikan! Meininki ja energia olivat katossa, upea soundi ja ennen kaikkea todella taitavat soittajat ja huikea laulaja. Vieraat eivät malttaneet jättää tanssilattiaa! Bändi otti huomioon toiveemme ja keikasta sopiminen hoitui sujuvasti. Ehdoton suositus!"

Claudia

"Aivan mahtava keikka! Tunnelma katossa alusta loppuun saakka. Saimme vierailta paljon kehuja bändin luomasta biletunnelmasta. Tyytyväinen hääpari kiittää."

 

H & J

"Erittäin ammattitaitoisia ja ystävällisiä muusikoita ja mahtava saundi. Me ja vieraat olimme keikkaan erittäin tyytyväisiä."

"Poppoo saa ehdottomasti vitosen! Mahdottoman mukavia tyyppejä, joiden kanssa keikasta sopiminen oli helppoa. Ja ehdottoman taitavia muusikoita, jotka loihtivat upeat setit, niin että meillä ja vieraillamme oli huippuhauskaa. Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi!"

Toivottaa supertyytyväinen hääpari